Zoeken

Hoornbeeck College: voor de 9e keer beste ROC

Geplaatst: 14 december 2017 Locatie: Hoornbeeck College Amersfoort

Vandaag meldde De Keuzegids dat het Hoornbeeck College de eerste plek inneemt op de lijst van beste ROC ‘s in Nederland. Alle ROC ’s in Nederland zijn door de gids beoordeeld op basis van onafhankelijk onderzoek.

 

9e keer beste ROC highres

 

Het is de negende keer dat de eerste plaats door het Hoornbeeck College wordt behaald. Het Hoornbeeck College scoort uitmuntend op het gebied van studenttevredenheid, heeft een minimale vroegtijdige uitstroom en de Onderwijsinspectie is ook erg tevreden.

 

Drs. W. de Potter, voorzitter van het College van Bestuur, is toch weer verrast: “Het blijft fantastisch nieuws. Elke keer zijn we weer benieuwd. Het is tenslotte niet zomaar een positie. Veel dank gaat uit naar onze studenten, docenten en ondersteunend personeel. Zonder hen was dit absoluut niet gelukt. Maar bovenal zijn we de Heere dankbaar. Hij geeft ons de kracht om dit werk te doen en wil het Reformatorisch onderwijs zegenen. Deze positie is mooi, maar ons werk in afhankelijkheid doen is beter.” Voor het Hoornbeeck College is deze waardering een stimulans om te blijven ontwikkelen.

 

Er wordt voortdurend gezocht naar nieuwe mogelijkheden om goed onderwijs te geven. De Potter: “We vernieuwen ook het komende jaar weer ons opleidingsaanbod. Zo beginnen we op verschillende locaties met de opleidingen Doktersassistent, Logistiek Medewerker, Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw en Beveiliger”.

204