Zoeken

Hoornbeeck College start mbo-opleidingen in Gorinchem

Geplaatst: 04 maart 2016

Het Hoornbeeck College start met ingang van het nieuwe cursusjaar een aantal mbo-opleidingen in Gorinchem. Deze opleidingen zullen aangeboden worden in samenwerking met de Gomarus Scholengemeenschap.

2013-10-15_00032

Het Hoornbeeck College start met ingang van het nieuwe cursusjaar een aantal mbo-opleidingen in Gorinchem. Deze opleidingen zullen aangeboden worden in samenwerking met de Gomarus Scholengemeenschap. Door deze uitbreiding wordt het voor studenten in de regio Gorinchem eenvoudiger om vanuit het voortgezet onderwijs door te stromen naar een mbo-opleiding op niveau twee. Het Hoornbeeck College is een reformatorisch mbo-college dat met zes locaties een landelijke spreiding heeft.

 
Beeld uit de praktijkruimten van de Gomarus Scholengemeenschap

De mbo-opleidingen die starten in Gorinchem worden aangeboden op niveau twee vanuit verschillende sectoren. Het betreft de opleidingen Verkoper (BBL) en Dienstverlenende beroepen (BOL). De opleiding Dienstverlenende beroepen kent verschillende uitstroomvarianten die gericht zijn op het secretariaat, administratie, logistiek en de zorg. Daarnaast wordt een aantal technische BBL-opleidingen gestart waaronder Timmerman, Metselaar en Schilder.

De opleidingen kunnen gevolgd worden met ingang van het nieuwe cursusjaar dat start in september 2016.

204