Zoeken

Nieuws

 • Hoornbeeck College start in Gouda!

  Het Hoornbeeck College start vanaf 1 augustus 2015 een vestiging in Gouda. Na Amersfoort, Apeldoorn, Goes, Kampen en Rotterdam is dit de zesde locatie van het mbo-college.

    Lees meer
 • Voorlichtingsavond BBL SAW

  Op D.V. 28 april 2015 houden we een speciale voorlichng voor degenen die geïnteresseerd zijn in het BBL-traject van de opleiding Sociaal Agogisch Werk. 

    Lees meer
 • Informatieavond: Hoornbeeck naar Gouda

  Op woensdagavond 8 april 2015 houdt het Hoornbeeck College een speciale informatieavond over de start in Gouda. Geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 uur welkom in gebouw Bèta van het Driestar College in Gouda.

    Lees meer
 • Hoornbeeck College en Calvijn College starten summerschool

  Het Hoornbeeck College en het Calvijn College starten op 1 juni 2015 met een summerschool. Deze summerschool is bedoeld voor vmbo-leerlingen van het Calvijn College die de mbo niveau 2-opleiding Helpende Zorg & Welzijn (BOL en BBL) of Verkoper detailhandel (BBL) gaan volgen aan het Hoornbeeck in Goes.

    Lees meer
 • Flyers 2015-2016

  De flyers met informatie over alle opleidingen die het Hoornbeeck College aanbiedt op de vijf locaties zijn beschikbaar!

    Lees meer
 • Flyers 2014-2015

  De flyers met informatie over alle opleidingen die het Hoornbeeck College aanbiedt op de vijf locaties zijn beschikbaar!

    Lees meer
 • Hoornbeeck Goes weer onder één dak

  Het Hoornbeeck College in Goes gaat uitbreiden. Dat gebeurt aan de zuidkant van de huidige locatie aan de Van Dusseldorpstraat, waar drie kavels zijn aangekocht. Met de uitbreiding, die is voorzien in 2016, zal het Hoornbeeck College straks alle lessen weer onder één dak kunnen aanbieden.

    Lees meer
 • De 'A' van Hoornbeeck - zuinigheidswonder (RD 21/1)

  Het Hoornbeeck College bespaart dit jaar 400.000 euro aan stookkosten. Het energieverbruik van het oude schoolgebouw in Amersfoort is nu goed voor energielabel A. Daarvoor is alles uit de kast gehaald. Klik om het hele RD-verhaal te lezen.

    Lees meer
 • Open Avonden!

  Overweeg jij een opleiding aan het Hoornbeeck College? Kom dan langs op een van onze Open Avonden! Tijdens deze avonden krijg je informatie over ons college, de opleidingen en ontmoet je Hoornbeeck-studenten en -docenten. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding zodat je de juiste keuze kunt maken!

    Lees meer
 • Hoornbeeck kent minste uitvallers

  Van alle mbo-colleges heeft het Hoornbeeck College de minste uitvallers. Deze week belde de minister van Onderwijs Cultuur en Wetenschap persoonlijk met het management om haar felicitaties over te brengen.

    Lees meer
 • 'Wat heb ik eraan?' - Jaaropening 2014/2015

  Het schooljaar 2014-2015 wordt geopend tijdens gezamenlijke bijeenkomsten voor studenten, ouders, personeel en andere belangstellenden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt Gods Woord geopend en Zijn zegen gevraagd over ons werk. Het thema is 'Wat heb ik eraan?'.

    Lees meer
 • Professioneel peuteren aan mbo-studenten (RD, 20/01)

  Lesgeven aan mbo-studenten is echt iets anders dan aan leerlingen in het voortgezet onderwijs, vinden Driestar en Hoornbeeck. Ze willen mbo-leraren stevig in het zadel helpen én houden. „We hebben elkaar nog niet zo lang geleden gevonden. Beter laat dan nooit.”

    Lees meer
 • Goede keuze! - H3-magazine 2015

  Het thema van H3 is dit jaar 'Goede keuze!' en gaat over het maken van keuzes. Grote en kleinere keuzes. Wat kiezen doen we de hele dag! Hoe werkt dat nu? En wat kan je helpen bij het maken van een keuze?

    Lees meer
 • Nieuwsflits Prove2Move

  42 criteria in één proeve-opdracht, is dat niet wat veel?

  Karel Keijman, opleidingsmanager Welzijn bij het Hoornbeeck college in Goes, wilde zelf wel eens zien hoe studenten en BPV-instellingen werken met de examenproducten van Prove2Move. Dus begeleidde hij een groep studenten bij hun stage.

    Lees meer
 • Aanmelden cursusjaar 2015-2016!

  Heb je een keuze kunnen maken voor een van onze opleidingen? Meld je dan aan! Doe dat voor D.V. 1 april 2015. Als je nu op een reformatorische school voor voortgezet onderwijs zit, kun je je digitaal aanmelden. Hoe dat gaat, lees je hieronder.

    Lees meer
 • Hoornbeeck College zesde keer nummer één in Keuzegids Mbo

  Goed nieuws! Het Hoornbeeck College is voor de zesde keer op rij beste ROC van Nederland in de Keuzegids Mbo. Deze lijst komt regelmatig uit en laat zien hoe de verschillende mbo-colleges scoren op onderdelen als studenttevredenheid, slagingspercentages en beoordelingen van de onderwijsinspectie.

    Lees meer
<1234567 >
204