Zoeken

Inspiratiesessie beroepenveld

REFRESH – verfrissend, vernieuwend en innovatief. En niet alleen ons (vernieuwde) gebouw. Als Hoornbeeck Gouda zijn wij voortdurend op zoek naar initiatieven die ons onderwijs aan beroepskrachten in opleiding kunnen verbeteren en vernieuwen.

Tijdens deze werkveldmiddag geeft Martijn van Rossum (Studelta), na een korte intro van wethouder Thierry van Vught, u een inkijkje in de huidige studentenpopulatie, de Millenials, en vertelt u hoe u juist deze generatie studenten kunt binden, boeien en behouden. Natuurlijk kunt u ook in gesprek om te ervaren wat juist deze jongeren in huis hebben. We nodigen u van harte uit op Deo volente vrijdagmiddag 4 oktober. Om 14.00 uur is de aftrap. Mis ‘m niet!

Nieuwe inspiratie opdoen?
Tijdens een achttal inspiratiesessies, verzorgd door docenten, studenten of een bedrijf, kunt u kennismaken met nieuwe ontwikkelingen binnen de sector of de opleiding. Er is voor ieder wat wils! Hoe zet ik sport in binnen mijn bedrijf? Wat houdt het concept Jobsurfing in? Hoe kan ik werken met het Process Communication Model? Studenten die werken in de wijk delen hun ervaringen en Eco-mobiliteit komt wat vertellen over de mobiliteit van de toekomst. Of maak kennis met één van de kleinste computers, de Raspberry Pi3. Voor oud-Hoornbeeckers is er tijdens de tweede ronde de aftrap van HoornBACK Gouda. Bij aankomst kiest u de inspiratiesessies die u wilt volgen. Laat u inspireren!

 

Programma

Aanmelden? 

1131