Zoeken

Studenten aan het woord

Paul Verhoeff

Nu, twee jaar later, geniet de toekomstige mediadeveloper volop van zijn opleiding, loopt hij met plezier stage, is druk bezig met een mini-onderneming en droomt van een baan in de ict en een eigen bedrijf.

Wat gebeurde er tussen het stoppen van zijn vorige opleiding en nu? “Ik ben gaan kijken naar wat ik écht leuk vind om te doen. Dat is bezig zijn met computers. Eigenlijk was het daarom -achteraf gezien- veel logischer om voor een opleiding in die richting te kiezen. Dat heb ik dus alsnog gedaan.”

Het was de juiste keus, merkt Paul nog dagelijks. “Ik zit veel beter in m’n vel en heb veel meer zelfvertrouwen nu ik op de goede plek zit. En omdat het iets is wat bij me past, presteer ik ook veel beter.”

De enthousiaste student geeft zijn collega-studenten daarom een dringend advies. “Denk heel goed na, voor je een opleiding kiest. Wat kun je ermee? Wat wil je er mee? Zie je jezelf bezig in het beroep dat erbij hoort? En vooral: kijk naar waar je écht graag mee bezig bent. Dat zegt heel veel over wat je leuk vindt én wat bij je past.”

Paul Verhoef

Paul Verhoef

Opleiding: Mediadeveloper, niveau 4

Werkveld aan het woord

IMG_7299_klein
Eleos - dagbesteding & arbeid
Overig

Luisteren naar de ander

Lees verder
IMG_7279_klein
Leertouwer
Overig

In de techniek kan je alle kanten op

Lees verder
220