Zoeken

Studenten aan het woord

Erwin Boxman

Een opleiding volgen aan het Hoornbeeck College: Erwin kan het iedereen aanbevelen. “De kwaliteit, de sfeer op school, de begeleiding die je krijgt: het is allemaal uitstekend!”

Erwin is afgestudeerd aan het Hoornbeeck College. Hij kan als ICT-beheerder aan de bak. “Aan het begin van de opleiding maakten we kennis met allerlei ICT- en media-onderwerpen. Daardoor weet je van heel veel dingen iets af en kan je veel beter een richting kiezen. In mijn geval was dat ICT-beheer."

"De kwaliteit van het onderwijs is heel goed hier op school. Alles is goed geregeld. Neem bijvoorbeeld onze laptops. Wij hebben via de school allemaal een eigen laptop gekregen. We hoefden alleen maar een handtekening te zetten en het was geregeld.”

Over de sfeer op school is Erwin goed te spreken. “Er wordt hier vrijwel nooit gevochten. Je ziet hier ook geen toegangspoortjes of controles op wapens. De reformatorische identiteit is ook een meerwaarde. Zo hebben we godsdienstlessen waarbij we allerlei thema’s bespreken. Pas hadden we het bijvoorbeeld over de eindtijd, of kenmerken van de bekering. Dan ontstaan er serieuze gesprekken in de klas.” Erwin kon altijd terugvallen op zijn docenten. “Ze staan klaar voor je. Als je een les niet begrijpt, maar ook als je persoonlijke vragen hebt. Ook buiten de lessen. Die betrokkenheid is typisch Hoornbeeck College!”

Boxman Erwin

Erwin Boxman

Student ICT- en Mediabeheerder

Werkveld aan het woord

IMG_7299_klein
Eleos - dagbesteding & arbeid
Overig

Luisteren naar de ander

Lees verder
IMG_7279_klein
Leertouwer
Overig

In de techniek kan je alle kanten op

Lees verder
220