Hoornbeeck College
Locaties

Iedereen weet hoe belangrijk het is om Engels te beheersen. Of je Engels nu nodig hebt voor je werk, of voor je studie, het is nooit te laat om je Engelse vaardigheden intensief te trainen. Dit kan door middel van onderstaande cursus.

"De cursus Engels heeft mij erg geholpen mijn Engelse taalvaardigheid op te krikken!"
 • Doel en inhoud van de cursus

  De cursussen richt zich op taalvaardigheid. Voor het begin van de cursus ontvang je een instaptoets, zodat de training afgestemd kan worden op je niveau. De cursussen worden gegeven vanaf niveau A2 tot en met niveau C1. Omdat we geloven in ‘learning by doing’ worden de vier vaardigheden, spreken/presenteren, lezen, luisteren en schrijven intensief getraind.

  Tijdens de cursus worden onder andere Cambridge materialen gebruikt die aansluiten op het instapniveau. Dat doen we om vaardigheden effectief te trainen en cursisten de mogelijkheid te bieden om deze cursus af te ronden met een Cambridge examen. Dat laatste is je eigen keuze.

 • Er zijn twee opties

  Als oud-student kun je kiezen voor het volgen van een cursus Engels met studenten of met andere externen. Bij beide cursussen gaat het om het trainen van taalvaardigheid en kun je toewerken naar een Cambridge examen. Hierbij de verschillen op een rijtje:

  • Bij de cursus met studenten zal er meer aandacht zijn voor examentraining, terwijl de cursus met externen zich meer richt op algemene taalvaardigheid.
  • De cursus met studenten bestaat uit 10 bijeenkomsten, de cursus met externen bestaat uit 12 bijeenkomsten.
  • De cursus met studenten wordt gegeven door docenten Engels van het Hoornbeeck College, de cursus met externen door trainers van Exploring English.
  • De cursus met studenten wordt op alle locaties gegeven op donderdagen van 16.00 tot 18.00. De cursussen met externen wordt niet op alle locaties gegeven en is op dinsdag of donderdag.

  Heb je hier vragen over? Neem contact op met Henrieke van Schothorst h.j.vanschothorst@exploringenglish.nl of 06-13986677.