Zoeken

Cursus Engels

Dat kan de beste overkomen, maar gelukkig kunnen we er wat aan doen!

Speciaal voor mensen die hun Engels willen verbeteren, organiseert het Hoornbeeck College een praktische cursus Engels. Deze cursus richt zich op iedereen die zijn Engels wil verbeteren en biedt de mogelijkheid om voor te bereiden op een Cambridge- examen.

Omdat we geloven in ‘learning by doing’ worden de vier vaardigheden, spreken/presenteren, lezen, luisteren en schrijven intensief getraind. De cursus wordt gegeven vanaf niveau A2 tot en met niveau C1.

De cursus sluit aan bij de persoonlijke behoefte of bij de beroepspraktijk van de deelnemer. De een wil Engels leren voor zijn eigen ontwikkeling, de volgende heeft Engels nodig voor zijn werk, terwijl een derde Engels wil inzetten in het onderwijs.

Don’t hesitate, come and join us!

Twee aanbieders op locatie Amersfoort, welke moet ik hebben? 

Het Hoornbeeck College biedt op locatie Amersfoort twee cursussen aan: 1) Exploring English en 2) Cambridge Engels van Driestar Educatief. Wat inhoud betreft zijn deze cursussen hetzelfde. Docenten uit Amersfoort wordt aangeraden om te kiezen voor Exploring English, externen kunnen van beide aanbeiders gebruik maken. Op de andere locaties wordt voor alle deelnemers uitsluitend Exploring English aangeboden. Zorg er dus voor dat je het juiste formulier gebruikt, zodat je in de goede training terechtkomt. Meer informatie over Exploring English is te vinden op https://exploringenglish.nl/, meer informatie over Cambridge Engels is te vinden op www.driestar-educatief.nl/cursussen/cambridgecursus

Kosten

De kosten zijn voor iedereen gelijk. Iedere deelnemer betaalt € 495. 

Uitzondering: locatie Goes biedt de training in twee blokken aan. Het eerste blok kan afzonderlijk worden afgenomen, tegen een gereduceerd tarief van € 295. Voor meer informatie over deze 'uitzondering', kunt u mailen naar h.j.vanschothorst@exploringenglish.nl.

Brochure

Er is een speciale brochure ontwikkeld, waarin alle data vermeld staan. Download de brochure hier

Aanmelden? 

Meld je hieronder aan.

> Ben je enthousiast geworden?

Meld je dan aanvoor de training! De moeite waard! Let op: er zijn twee formulieren. Een formulier voor docenten, en een formulier voor overige deelnemers. Klik op 'Lees meer'. 

Helaas, aanmelden kan niet meer. De aanmelddeadline is inmiddels verstreken. 

Ben je docent, en wil je jezelf aanmelden? Dat kan met het formulier hieronder. Ben je geen docent, en wil je de training ook volgen? Gebruik dan het volgende formulier.

 

Ben je geen docent, en wil je jezelf aanmelden? Dat kan met dit formulier.

Lees meer >>
1122