Hoornbeeck College
Locaties

Na een voorlichting op het voortgezet onderwijs raakten we in gesprek met Gerlinde Kwintenberg van Van den Brink Staalbouw BV in Nijverdal.

Het idee om studenten in te zetten voor de opening van het nieuwe pand van Van den Brink Staalbouw BV in Nijverdal was snel bedacht. De uitvoering nam echter wat meer tijd in beslag.

Met 12 studenten Office- en Managementsupport is er hard gewerkt aan de voorbereiding. Diverse vergaderingen, overleggen en maanden hard werken tijdens projecturen.

Met veel enthousiasme hebben de dames gewerkt om deze opdracht zo goed mogelijk uit voeren. Een uitgelezen kans om het geleerde gelijk in praktijk te brengen. Natuurlijk was het een uitdaging, want het is niet niks wat de dames hebben neergezet: drie dagen werden gevuld met diverse activiteiten.

Onder begeleiding van docent Martine van Dijk en Gerlinde Kwintenberg hebben de studenten alles geregeld. Van adressen verzamelen tot uitnodigingen, van bloemen tot presentjes. Ze zorgen ervoor dat alles er piekfijn uit zal zien.

Vanuit onze locatie werd deze unieke kans met beide handen aangegrepen. Leren in de praktijk blijft immers het meest leerzaam en waardevol!